2006 SIGCSE Doctoral Consortium

Tentative Agenda

This is from DC2005. It will probably be similar for DC2006.

8:30

30 min.

Registration opens for DC

 

  • Participants prepare for warm-up activity

 

9:00

30 min.

Opening

  • Welcoming remarks:
  • Individual introduction warm-up activity
  • Using the wall

9:30

60 min.

Presentations

10:30

15 min.

Break

10:45

45 min.

Group activity

11:30

45 min.

Presentations

12:15

60 min.

Lunch

1:15

45 min.

Presentations

2:00

45 min.

Group activity

2:45

30 min.

Meet with SIGCSE board

3:15

10 min.

Break

3:25

35 min.

Group activity

4:00

45 min.

Presentations

4:45

30 min.

Group activity

5:15

15 min.

Discussion: Closing thoughts and feedback

 

Please contact Mark Guzdial if you have questions or concerns.